Semn de carte

M-am gândit ca azi să vă arăt cum se poate confectiona un semn de carte, care poate fi şi un cadou draguţ, şi foarte uşor de realizat, de ziua îndragostiţilor. Eventual puteţi scrie şi un mesaj scurt în interior. Haideţi să începem!

1. Dintr-o bucată de carton ne facem şablonul, îndoindu-l în mijloc, desenând jumate din inima, decupând forma de inimă (adică jumatate din ea), apoi deschizând cartonul îndoit pentru a obţine un şablon simetric.
2. Îndoim şi hârtia (care va fi interiorul/baza semnului de carte), si cu grijă conturăm şablonul şi decupăm forma desenată, având grijă ca vârful inimii să nu fie decupat. Adică cele două inimi, pe care le obţinem prin îndoirea hârtiei în două părţi egale, să fie ataşate uşor în vârf.
3. Cu ajutorul şablonului decupăm şi cartonul imprimat, de această dată vom avea nevoi de două inimi separate. Iar apoi una din cele două o brodăm decorativ (cu orice fel de cusătură doriţi) cu fir de bumbac. Mie mi-a mai rămas bumbac vopsit natural dinproiectul anterior.
4. Lipim câte o bucăţică de magnet pe spatele inimioarelor de carton,  apoi dăm hartia (baza) cu batonul adeziv  şi în ultimul pas lipim formele separate de bază.
Distracţie plăcută! :-)


idee gasita la Jasmine Blanc Boutique
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...