Martisoare homemade

Se apropie 1 martie si, oricat de mult ti-ai dori sa eviti acest moment, va trebui sa oferi si cateva martisoare. Cum homemade-ul este la putere, iti propun sa incerci sa confectionezi singur cadourile. In unele cazuri vei iesi mult mai ieftin si, in plus, vei darui martisoare unice care, cu siguranta, vor fi mai apreciate.

Iata cateva exemple:


Ghiveciul cu buline


Un alt martisor homemade inedit este ghiveciul pe care il poti decora in functie de imaginatia ta. Poti sa il cumperi de la orice magazin cu articole de casa si gradina. Urmatorul pas este sa-i schimbi aspectul, vopsindu-l intr-o culoare care sa fie in contrast cu decoratiunile ulterioare.


Astfel, daca vopsesti ghiveciul in rosu, nasturii pe care ii vei lipi pe toata suprafata sa exterioara ar trebui sa fie de culoare neagra.

Un astfel de ghiveci poate fi folosit atat pentru flori, cat si ca suport pentru pixuri sau obiecte de papetarie.


Geanta de panza cu amprente



















Pe lista cu cadouri homemade pe care le poti darui de 1 Martie ar putea figura si o geanta de panza decorata...mai altfel. In prima faza, trebuie sa te asiguri ca ai la dispozitie o geanta de panza alba, fara niciun model.

Tot ce trebuie sa faci este sa inmoi mana in vopsea speciala pentru textile si sa o aplici apoi pe geanta respectiva. Pentru ca amprenta sa iasa cat mai bine, iti recomandam ca geanta sa se afle pe o suprafata lipsita de denivelari.

Dupa ce ai decorat geanta cu cateva amprente si ai lasat vopseaua sa se usuce, poti utiliza pensula pentru a scrie si un mesaj. Poate fi ceva foarte funny sau te poti rezuma la a trece intr-un colt numele tau si data "de fabricatie" a cadoului. Atentie! Timpul de uscare in cazul unor anumite tipuri de vopsele poate fi si de 24 de ore.

Cana speciala




















O cana de ceai pe nu o mai folosesti se poate transforma in cateva minute intr-un cadou homemade inedit. Cana respectiva trebuie bine spalata si uscata inainte de "marea transformare". De asemenea, trebuie sa te asiguri ca la spalare ai curatat si eventualele etichete.

Urmatorul pas este sa aplici lipici pe toata partea exterioara a canii, cu exceptia fundului acesteia. Apoi vei infasura in jurul ei fie un snur de martisor, fie o sfoara subtire colorata, iar apoi se lasa la uscat. Astfel decorata, cana poate fi utilizata ca suport pentru creioane, periute de dinti sau alte obiecte.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...