Cum poţi să foloseşti sticlele de plastic goale

Dacă bei sucuri sau apă îmbuteliată, sigur îţi rămân în fiecare săptămână multe sticle de plastic goale. Nu e nevoie să le arunci pentru că poţi face din ele multe lucruri utile şi originale. Şi, evident, foarte ieftine.
Iată câteva idei bune:
1. Sticlele cu o formă deosebită se pot folosi, după dezlipirea etichetei, pentru a servi băuturi copiilor sua invitaţilor. Nu îţi mai trebuie decât un pai şi ai obţinut un recipient util pentru cioclată cu lapte, coctailuri, limonadă, etc.
2. Dacă ai copii, strânge câteva sticle de 0,5 litri, umplele cu nisip sau apă şi ai obţinut un set de popice ieftin. Mai ai nevoie doar de o minge pentru a le oferi celor mici un joc nou.
3. Fundul sticlelor poate fi decupat, vopsit, decorat şi folosit pentru organizarea obiectelor mici, cum sunt agrafele de păr, bijuteriile sau obiectele de papetărie.
4. Sticlele de 2 litri pot deveni ghivece foarte originale şi ieftine. Există mai multe metode pe care le vei descoperi în galeria foto de mai jos.
În poze găseşti şi alte metode originale de a refolosi sticlele de plastic.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...