Idei de cocuri de la celebrităţi


Ia-ţi adio de la clasica coafură în coadă şi îmbrăţişează stiluri elegante, care deşi au un impact puternic sunt foarte uşor de realizat. Cocurile purtate de celebrităţi întrunesc toate calităţile unei coafuri impecabile, demne de o rochie de seară şi o apariţie stilată la orice eveniment.
Ca şi coafuri, cocurile sunt de asemenea foarte versatile, putând fi purtate cu succes de orice femeie care caută să includă în ţinută sa o coafură deosebită. Există stiluri încântătoare pe care le poţi purta indiferent de lungimea sau textura părului şi indiferent de stilul ţinutei pe care o vei purta.
Iar cea mai bună parte este că nu trebuie să ai experienţa unui stilist pentru a le putea realiza singură, cu câteva minute înainte de petrecerea la care mergi. Noi îţi punem la dispoziţie inspiraţia, selectând cele mai frumoase stiluri de cocuri:

Reese Witherspoon şi cocul de balerină

Cocul de balerină, purtat alături de actriţa Reese Witherspoon este pe cât de simplu, pe atat de sofisticat şi adaugă volum fără a fi nevoie de prea mult produs în păr. Pentru a obţine acest look, perie-ţi părul şi prinde şuviţele într-o coada înaltă.
Mai apoi, foloseşte-te de o şosetă rulată sau un accesoriu de păr special creat pentru a te ajuta în realizarea cocurilor. Dacă nu eşti familiară cu tehnica, învăţa-i secretele în materialul nostru how-to plin cu “Cele mai bune tutoriale video în materie de coafuri”.

Louise Roe şi cocul accesorizat

Pentru a conferi coafurii farmec instantaneu şi a lua ochii de la eventualele şuviţe pe care nu le-ai putut stăpâni, foloseşte trucul frumosei Louise Roe şi accesorizeaza-ţi cocul cu o agrafă bijuterie.
Cea mai interesantă manieră de a purta bijuterii în păr este de a alege o coafură romantică. Dacă raportăm aceste coordonate cocurilor, va trebui să ondulăm părul şi să prindem buclele într-un coc lateral la baza gâtului.

Berenice Bejo şi cocul împletit

Dacă ne dorim să purtăm o coafură romantică, atunci cocurile împletite sunt cea mai accesibilă opţiune. Pentru a realiza singură coafura purtată de Berenice Bejo, începe prin a-ţi trasa o cărare laterala şi a împleti în ambele părţi şuviţe de-a lungul liniei părului.
Prinde cositele la baza gâtului cu elastic şi din părul rămas, realizează un coc simplu şi discret.

Marion Cotillard şi cocul voluminos

Perfect alături de o rochie de seară, cocul voluminos este adiţia perfectă unei ţinute elegante, păstrând în acelaşi timp şi senzualitatea italienească ale divelor Epocii de Aur. Pentru a obţine coafură superbă purtată de Marion Cotillard în imaginea alăturată, vei avea nevoie de un accesoriu-suport pentru coc, pe care vei construi întregul look.

Kate Beckinsale şi cocul lejer

Coafura messy purtată de Kate Beckinsale nu ar fi avut farmecul evident din imaginea alăturată dacă pe lângă şuviţele rebele nu există şi un element care conferea eleganţă coafurii – cocul lejer.
Pentru a obţine acest look foarte apreciat de către celebrităţi, va trebui să reproduci textura părului, folosind un spray cu sare de mare şi o perie pentru tapat.

Christina Milian şi cocul cizelat

Christina Milian poartă o coafură elegantă, plină de rafinament, sub forma unui coc înalt extrem de atent aranjat şi cizelat. Pentru a putea obţine acelaşi efect, va trebui să îndrepţi mai întâi părul cu o placă, să netezeşti şuviţele cu un spray de styling şi cu ajutorul unui pieptane, să prinzi părul într-o coadă înaltă.
Mai departe, totul tine de atenţia ta pentru detalii, de puterea unor agrafe discrete şi de puterea de fixare a unui fixativ cu efect de strălucire.

Marsha Thomason şi cocul deosebit

Pentru acelea dintre voi care nu se tem să iasă din peisaj prin intermediul coafurii, Marsha Thomason ne propune soluţia perfectă – un coc deosebit, de samurai.

Pentru a crea această coafură jucăuşă, împleteşte sau răsuceşte coada înaltă în orice formă îţi doreşti şi fixează modelul cu elastic, agrafe sau chiar accesorii pentru păr deosebite.
Tu ce model de coc ai purta la următoarea petrecere?
SURSA: ONE.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...