Coafura tapata

Vreo coafura mai speciala? Daca vrei sa castigi ceva extra volum un exemplu ar fi coafura tapata. Este comoda si usor de purtat. 

        

Mai departe am pentru tine tutoriale si instructiuni:


Putem merge pe varianta exemplificata de Lilith Moon


Sau, de ce nu, putem incerca Messy ponytail exemplificata de hair-stilistul Razvan Dobrescu pe site-ul Andreei Raicu



1. Periaza tot parul si pulverizeaza un jet de fixativ peste tot. Acest produs, folosit astfel, retexturizeaza firul de par si stimuleaza procedeul de tapare.
2. Tapeaza, suvita cu suvita, incepand din fata si terminand cu parul de la ceafa. Foloseste un pieptene cu dinti mici si desi; Razvan foloseste o ustensila profesionala, dar poti obtine acelasi efect si cu pieptenul.
3. Odata ce tot parul este tapat, finiseaza-l fara a insista prea mult si orienteaza-l catre spate. Cu ajutorul unui elastic, prinde-l intr-o coada, in crestetul capului. Bazeaza-te pe efectul realizat cu ajutorul fixativului si foloseste-ti degetele pentru a crea un aspect aparent dezordonat. Poti modela parul calotei pana cand iti place ce vezi in oglinda.
4. La final, aplica pe varfuri un ulei hidratant, iar pe zona calotei maseaza neglijent, cu doar o urma de ulei, doar pentru a da luciu.
Pentru un aspect modern, taparea parului necesita o imblanzire a suvitelor. Ai grija sa nu ramana goluri inestetice intre suvite, iar pentru redresarea parului, foloseste imediat dupa samponare, un balsam hranitor, impotriva parului casant.
Surse: andreearaicu.ro , Youtube.com - Lilith Moon
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...