Afine pictate pe unghii

Astazi va arat cum va puteti picta pe unghii afine. Acestea se pot face acasa si va garantam ca veti obtine un efect special.
afine
Aveti  nevoie  de ceva timp rezervat pentru dumnevoastra, putina dexteritate, lac baza pentru unghii, oja alba, nail art: verde,albastru in trei nuante diferite si lac incolor.
Metoda este simpla: se aplica baza pentru unghii, apoi se dau doua straturi de oja alba pe toate unghiile. Pe ele se traseaza trei –patru linii verzi atat orizontale cat si verticale , astfel desenam tulpinile pe care se vor desena afinele. Cu cea mai inchisa nuanta de albastru se fac trei buline, asezate simetric una in partea de jos a unghiei si celalte doua catre varful unghiei. Apoi cu o nuanta mai deschisa se face cate o bulina mai mica langa cele desenate. Cu cea mai deschisa nuanta de albastru picta inca o bulina si mai mica langa cele deja existente. Pentru contrast vom picta bulinute mici de bleu in cele albastru inchis. Cu nail art verde vom adauga cate o frunzulita intre afinelepictate.
La sfarsit folositi lacul incolor pentru protectia picturii si pentru stralucire.
Nu uitati ca  intre operatiuni trebuie sa lasati suficient timp pentru uscarea straturilor de lac si oja.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...