Coronite de Craciun

Inspirație de Crăciun 3 – coronițele


Dacă vrei să dai de știre vecinilor c-au venit sărbătorile, cel mai simplu e să faci o coroniță pe care s-o pui la intrare. De ce ai face o coroniță de Crăciun? Pentru că e un mod grozav de a da o notă festivă casei tale chiar de la intrare, dar și mai mult pentru că e o activitate amuzanta pe care o poți face împreună cu prietenii sau copii tăi.
Poți să găsești de cumpărat suporturi pentru coronițe sau  poți trage de un umeraș de sârmă ca sa-l transformi într-un cerc. Am văzut coronițe în formă de inimioară sau pătrate dar acelea erau pentru alte ocazii, doar cele rotunde își merită numele de coroniță de Crăciun.
Ce e grozav când vine vorba de coronițe e că oricât de simple sau de complexe le faci, efectul decorativ este întotdeauna grozav. Uite mai jos: primele două sunt foarte simple - prima din fulgi de fetru alb iar cea de lângă din frunze și prinsă simplu cu o fundă lată. Apoi pe rândul următor avem două coronițe accentuate cu elemente decorative, iar pe ultimul rând am ales coronițe bogat decorate.
Mai jos am explorat materialele diverse din care poate fi construită o coroniță, de la nasturi sau hârtie la globuri și pahare de plastic sau forme de prăjituri!
coronite de craciun

coronita handmadeRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...