Impachetarea cadourilor I


Numaratoarea inversa pentru Craciun a inceput si cadourile stau bine ascunse pana in noaptea de Ajun. Daca nu ati apucat inca sa le impachetati, va pot impartasi cateva metode de a face ambalajele interesante si din materiale reciclate, nu neaparat din hartii si cartoane cumparate.

In primul rand trebuie sa aruncati un ochi prin casa dupa ambalaje mai vechi, ziare, bucati de materiale si panglici. Apoi, imaginati-va un ambalaj pentru cadoul ales, in functie de ceea ce contine. Spre exemplu, daca daruiti cosmetice sau accesorii…lucruri de frumusete in general, foarte interesant ar fi sa le asezati intr-o cutie, iar cutia la randul ei sa o impachetati in pagini dintr-o revista glossy. Puteti lipi apoi bucati de materiale, panglici sau diverse mesaje. Nu aveti de ce sa fiti conservatori si nu trebuie sa uitati faptul ca si modalitatea de impachetare a cadoului transmite un mesaj.


Cadoul pentru ea: alb, diafan, elegantCateva indicatii pentru  decoratiuni:Cadoul pentru el: colorat si jucaus (din ambalaje de jocuri)


Sper sa va inspire!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...